+86 18073326374  sales@steroidpep.com
Sistem R&D
YaoZhi karo sistem riset lan pangembangan bebarengan kanggo sintesis selaras.
Kualitas
Ing sistem kualitas sing bisa dilacak, kabeh produk dijamin kualitas paling apik, dhukungan dokumen minangka GMP, DMF, HPLC, lsp.
Pabrik
Kabeh proses manufaktur kita ana ing peraturan cGMP, ing pabrik estate kanthi luwih saka 20.000 meter persegi.
Logistik
Cara pangiriman lan paket sing paling apik lan paling cocok kanggo pangiriman sing luwih aman lan luwih cepet.


20 taun pengalaman manufaktur

Nggawe produk paling dhuwur, nggawa sing paling apik kanggo paling akeh.Iku aturan dhasar kanggo YaoZhi Biochemical Technology Co,

image

58

OEM
image

79

Pangiriman paling apik
image

68

PRICE luwih murah
image

52

KUALITAS Inggil


Tur Pabrik

95% min saka wêdakakêna mentahan murni dhuwur steroid kita kurban kanggo pasar Euorp, USA lan Australia ect luwih saka 30 negara.





WARTA TERBARU

image
Overuse of HGH191AA on child...
 2024-06-07

HGH191AA is indispensable, but it is not necessarily beneficial to have more....

image
Small molecule drugs have al...
 2024-05-21

For nearly a century, small molecule drugs have been the backbone of the pharmaceutical industry. They...



Babagan awake dhewe

Hubei YaoZhi Technology Co.,LtdHubei YaoZhi Technology Co., Ltd sing ana ing Hubei yaiku perusahaan teknologi tinggi ing China, dibangun ing taun 2005 lan duwe sekitar 100 karyawan kanggo ngasilake jinis peptida, bubuk mentahan steroid, jinis steroid minyak sarms lan intermediet pharm liyane . 95% min saka wêdakakêna mentahan murni dhuw...

E-mail kita kanggo njaluk rega grosir liyanevicky@steroidpep.comWhatsapp: +86 13337339707

MORE_SERVICE