+86 18073326374  sales@steroidpep.com
R & D System
YaoZhi nyaéta kalawan silih panalungtikan sarta ngembangkeun sistem pikeun sintésis ngaropéa.
Kualitas
Dina sistem kualitas anu tiasa dilacak, sadaya produk dijamin kualitas luhur, dukungan dokumén sapertos GMP, DMF, HPLC, jsb.
Pabrik
Sadaya prosés pabrik kami aya dina peraturan cGMP, di pabrik perumahan anu langkung ti 20,000 méter pasagi.
Logistik
Metode sareng pakét pangiriman anu pangsaéna sareng paling cocog pikeun pangiriman anu langkung aman sareng langkung gancang.


20 taun pangalaman manufaktur

Ngadamel produk anu paling luhur, nyangking anu pangsaéna pikeun kalolobaanana.Éta aturan dasar pikeun YaoZhi Biochemical Technology Co,

image

58

OEM
image

79

Pangiriman pangalusna
image

68

HARGA MURAH
image

52

KUALITAS LUHUR


Tur Pabrik

95% mnt bubuk atah murni tinggi kami tina stéroid nawiskeun ka pasar Euorp, AS jeung Australia ect leuwih ti 30 nagara.





BÉRITA PALING ÉNGGAL

image
Overuse of HGH191AA on child...
 2024-06-07

HGH191AA is indispensable, but it is not necessarily beneficial to have more....

image
Small molecule drugs have al...
 2024-05-21

For nearly a century, small molecule drugs have been the backbone of the pharmaceutical industry. They...



Tentang Kami

Hubei YaoZhi Téhnologi Co., LtdHubei YaoZhi Technology Co., Ltd lokasina di Hubei nu mangrupakeun parusahaan tech tinggi di Cina, urang diwangun dina 2005 sarta mibanda ngeunaan leuwih 100 pagawe pikeun ngahasilkeun rupa péptida, bubuk materail atah stéroid, rupa stéroid minyak sarms sarta panengah pharm séjén . 95% mnt bubuk atah murni...

E-mail kami pikeun meunangkeun harga grosir leuwihvicky@steroidpep.comWhatsapp: +86 13337339707

MORE_SERVICE