+86 18073326374  sales@steroidpep.com
Систем за истражување и развој
YaoZhi е со заеднички систем за истражување и развој за прилагодена синтеза.
Квалитет
Според системот за квалитет кој може да се следи, сите производи се гарантирани за врвен квалитет, поддршка за документи како GMP, DMF, HPLC итн.
Фабрика
Целиот наш производствен процес е според прописите на cGMP, во фабриката за имот со повеќе од 20.000 квадратни метри.
Логистика
Најдобрите и најсоодветните методи и пакет за испорака за побезбедна и побрза испорака.


20 години искуство во производство

Производство на врвни производи, донесе најдоброто за најмногу.Тоа се основни правила за YaoZhi Biochemical Technology Co,

image

58

OEM
image

79

НАЈДОБРА ИСПОРАКА
image

68

ПОНИСКА ЦЕНА
image

52

ВИСОК КВАЛИТЕТ


Обиколка на фабриката

95% мин од нашиот високо чист суров прашок од стероиди нудиме на пазарот Euorp, САД и Австралија и др. во повеќе од 30 земји.За нас

Hubei YaoZhi Technology Co., LtdHubei YaoZhi Technology Co., Ltd, лоцирана во Хубеи, која е компанија со висока технологија во Кина, ја изградивме во 2005 година и имаме околу 100 работници за производство на видови пептиди, суров материјал во прав од стероиди, видови на масни стероиди и други посредници во фармите . 95% мин од нашиот в...

Испратете ни е-пошта за да добиете повеќе цени на големоvicky@steroidpep.comWhatsapp: +86 13337339707

MORE_SERVICE